הידעתם?!
טריני מ"פאוור ריינג'רס" נהרגה מתאונת דרכים בתחילת ספטמבר 2001 זה היה אירוע עצוב מאוד למעריצי הפאוור ריינג'רס
סרטון:
הסרטון מתרחש ב-10 לספטמבר 2001, יום מכן קרה אסון גדול יותר שקרה בהיסטוריה העולמית לא רק לאמריקה אלא לכל העולם - אסון
התאומים ב-11 ספטמבר 2001
הסרטון הנוסף הוא סרטון מחווה לזכרה של טריני:
סרטון:
הסרטון מתרחש ב-10 לספטמבר 2001, יום מכן קרה אסון גדול יותר שקרה בהיסטוריה העולמית לא רק לאמריקה אלא לכל העולם - אסון
התאומים ב-11 ספטמבר 2001
הסרטון הנוסף הוא סרטון מחווה לזכרה של טריני:
-
- משתמש ותיק
- נקודות: 0
- תודות שהוענקו: 42
- תודות שהתקבלו: 110
הידעתם?
ג'נט וואלדו (ג'ודי סילוני) היא המדבבת היחידה בסדרה המצויירת "משפחת סילוני" שנשארה בחיים:
ועוד עובדה:
בסרט של "משפחת סילוני" ג'נט וואלדו לא דיבבה את ג'ודי סילוני כמו בסדרה, אלא הזמרת טיפאני, ובעקבות זאת מעריצים רבים של הסדרה זעמו:
ג'נט וואלדו (ג'ודי סילוני) היא המדבבת היחידה בסדרה המצויירת "משפחת סילוני" שנשארה בחיים:
ועוד עובדה:
בסרט של "משפחת סילוני" ג'נט וואלדו לא דיבבה את ג'ודי סילוני כמו בסדרה, אלא הזמרת טיפאני, ובעקבות זאת מעריצים רבים של הסדרה זעמו:
ידעת שיש לצבי הנינג'ה גירסה יפנית מצויירת?
הנה
שימו לב שהדמויות שם אלה הדמויות של הגירסה האמריקאית והן רק נראות טיפה שונה בעיקר שרדר שממש לא דומה לשרדר בגירסה האמריקאית
מה גם שהסדרה הזאת מתחרשת ביפן אם אני לא טועה כי הקטע הזה לפי הכתוביות באנגלית הם ביפן
הגירסה האמריקאית יותר טובה לדעתי
[youtube][/youtube]
הנה
שימו לב שהדמויות שם אלה הדמויות של הגירסה האמריקאית והן רק נראות טיפה שונה בעיקר שרדר שממש לא דומה לשרדר בגירסה האמריקאית
מה גם שהסדרה הזאת מתחרשת ביפן אם אני לא טועה כי הקטע הזה לפי הכתוביות באנגלית הם ביפן
הגירסה האמריקאית יותר טובה לדעתי
[youtube][/youtube]
ידעתם שלשיר הפתיחה של צבי הנינג'ה הייתה גירסה שבמקום ששרו בה ninja turtles שרו hero turtles
הנה הקליפ
זה הקליפ של עונות 8-10
מה הקשר לקטעים מהסרט?!
אולי רצו להשוות אותם אליהם הרי בעונות האלה הצבים היום יותר אפלים
אישית אני מעדיפה את עונות 1-7
הנה הקליפ
זה הקליפ של עונות 8-10
מה הקשר לקטעים מהסרט?!
אולי רצו להשוות אותם אליהם הרי בעונות האלה הצבים היום יותר אפלים
אישית אני מעדיפה את עונות 1-7
ninja יותר טוב